Какво е EternalGamingTM ???

Previous topicNext topic
User avatar

Topic Author
TheDjRider
Founder
Founder
Posts: 74
Joined: 05 May 2019, 10:52
Answers: 0
Location: Велико Търново
Gender:
    unknown unknown
Bulgaria

Post

Здравейте,

Ако вече сте прочели малкото написано за Eternal Netwotk сте разбрали че цялата идея за проекта започва от тук - EternalGamingTM.

Началото беше 2012 година със опит (неуспешен) за стартиране на Minecraft съръвр с великото име BgEternalCraft. Година по-късно името се променя на EternalCraft BG. ;) Както всички знаем Minecraft омръзва в даден момент и нашата група се премести в други игри което помогна да променим името на EternalGamingBG.
В началото исках този отбор да е само за в България и затова EternalGamingBG, но в някой онлайн игри отборите който правех влизаха хора не само от България. Това беше естествено хипер, мега, улра яко за мен, но всеки един от тях рано или късно питаше защо се казва EG Bulgaria, като в него има хора от цял свят.
И така дойде идеята EternalGaming да има раздел World Team който да е главен за всички отделни държави. Дори това е (глупавто) обяснението на въпроса какво трябва а е EternalGaming World Team -
Първите членове на всяка държава, които пишат във форума ще бъдат EG (съкращение на неговата страна) Leader и в EGWT отбора е Co-Leader. Следваща членове в EG (съкращение на неговата страна) ще се приемат, когато те пишат молба за присъединяване и ще бъдат приемани в ранг, който той каже. EG (съкращение на неговата страна) например е EGBG = България и EGUS = САЩ

В последствие започнах за записвам EternalGaming World Team просто като EternalGamingTM демек - EternalGaming Team, защото то вече си се подразбира че е главен отбор.
:arrow: EternalNetwork TM - news, tutorials and sharing
:arrow: Forum • EternalNetworkTM - discouse, ask and enjoy
:arrow: EternalRadio - best music is here
:arrow: Biograpy site - my Personal website

Previous topicNext topic