RAW - Sandbox MMORP НОВА РЕАЛИСТИЧНА ИГРА ?

Потребителски аватар

Topic Author
TheDjRider
Administrator
Administrator
Мнения: 66
Регистриран: нед май 05, 2019 1:52 pm
Местоположение: Велико Търново
Пол:

RAW - Sandbox MMORP НОВА РЕАЛИСТИЧНА ИГРА ?

Мнение от TheDjRider »

Случайно разглеждах Kickstarter и попаднах на нещо интересно - RAW - sandbox MMORP game with attention to realism.

Играта е качена на 17 юни 2019 и вече има над 830+ Поддръжници в Kickstart. Изглежда интересна и затова оставям да я прегледате.

Видео:


Изображение

Играчът действа като гражданин на островната държава. Играта предлага широка гама от стилове и функции на играта. Играчите могат да притежават земя, да използват въздух, вода и сухопътен транспорт, да строят къщи, да работят за държавата или да намират частна работа, както и да организират собствен бизнес в почти всяка сфера на дейност. Можете да бъдете на страната на закона или да отидете отвъд него. Или просто се заблуждавайте сами или с приятелите си.

Изображение

Основното влияние върху нас беше Arma Life. Наистина харесахме идеята и смятахме, че тази механика може да бъде много по-дълбока и можем да я направим много по-интересна. Други игри, които ни повлияха, са Rust и GTA. Така след освобождаването можете да очаквате комбинация от тези игри, но с уникална механика

Отдавна сме си мислили дали да стартираме този проект, защото по това време вече бяха обявени някои проекти в жанра RP. Претеглихме всичко и все пак решихме да поемем риск. Но идеята беше да се направи колкото се може по-различна механиката на играта от вече обявените проекти. Недостатъкът ни е, че започнахме проекта по-късно и няма да изглеждаме толкова оригинално, колкото можехме, но от друга страна, тази ситуация ни даде предимство, защото вече знаехме какво да очакваме от подобни проекти и следователно можем да донесем механика много нови елементи, които други игри от този жанр не разполагат.

Изображение

Както и в реалния живот, в нашата игра ще ви е трудно да се справите с недвижимите имоти.

Изображение

Изображение

Животът на острова зависи силно от качеството на работата на кмета и неговия екип. Правителството винаги ще има много отговорна работа.

Изображение


Останалата част оставям да прочетете от страницата им в Kickstart, която може да намерите - ТУК
 ! Съобщение от: TheDjRider
Написаното в поста е взето от страницата им в Kickstart !
Изображение