ПРАВИЛА НА СЪРВЪРА ЗА ИГРА

Previous topicNext topic
User avatar

Topic Author
TheDjRider
Founder
Founder
Posts: 74
Joined: 05 May 2019, 10:52
Location: Велико Търново
Gender:
    unknown unknown
Bulgaria

Post

БЕЗ POWERGAMING

Powergaming: използване на механика по време на игра или RP, без да се дава възможност на другите играчи да действат или да се защитават. Това включва форсиране на RP на други, така че те са задължени да губят.

БЕЗ METAGAMING

Metagaming: актът на използване на външна информация за ситуации в играта. Това включва поточно снимане (stream), VOIP приложения на трети страни и т.н.

БЕЗ EXPLOITING ИЛИ HACKING

Това включва: AFK фармене, злоупотреба с бъгове в играта и т.н. Това ще доведе до незабаен BAN.

ЦЕНЕН ЖИВОТ

Следвайте FearRP.
FearRP: страх за живота си. Например, ако сте сами в алея и четирима членове на банда ви държат на мушка и не можете да избягате без да умрете, трябва да следвате FearRP. Обикновеният човек би следвал техните искания, тъй като е безпомощен в такава ситуация, не бихте просто тръгнали.


БЕЗ RDM/VDM

RDM (Random death match): убийство / опит за убийство без умисъл и ролева игра.
VDM (Vehicle death match): използване на превозно средство за убийство / опит за убийство без намерение или ролева игра.
ПОМНЕТЕ ЧЕ НИЕ СМЕ РОЛЕПЛАЙ-я В СЪРВЪРА. Смъртоносните действия трябва да се изиграват. Убиването на място не е позволено, тъй като може да се разглежда като форма на RDM.


НЕ НА FAIL RP

Поради механиката на GTA V неща, които са напълно нереалистични и невъзможни за правене, лесно се правят, докато сте в игра. Помислете, преди да направите, вашите действия трябва да бъдат обмислени, преди да действате. Например, слизането от надлез и спускането на 20 и повече метра, докато сте в автомобила си, прелитането на превозното средство няколко пъти, а след това продължаването на шофирането, докато бъдете преследвани от полицията, няма да се толерира. Реалистични действия и отговори.



СЛЕДВА ДОПОЛНЕНИЕ
:arrow: EternalNetwork TM - news, tutorials and sharing
:arrow: Forum • EternalNetworkTM - discouse, ask and enjoy
:arrow: EternalRadio - best music is here
:arrow: Biograpy site - my Personal website

Image
Previous topicNext topic